TR | ENG

Basın Bülteni

19 Mart 2018

SEDEC, Tanıtım Atağını, IWA 2018 ile Sürdürdü

Savunmanın yanı sıra güvenlik sektörüne de yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen SEDEC, uluslararası alandaki tanıtım atağına, 9-12 Mart tarihleri arasında, Almanya’da düzenlenen, IWA Outdoor Classics 2018 fuarı ile devam etti.

Fuara katılan SEDEC ekibi, IWA 2018’de, bir dizi ikili görüşme gerçekleştirerek, SEDEC ile ilgili farkındalığı arttırdı ve pek çok firmanın dikkatini etkinliğe çekmeyi başardı.

SEDEC, 19 Mart’ta yayınladığı basın bülteninde, IWA 2018 boyunca gerçekleştirilen ikili görüşmelerde, savunma ve güvenlik alanına yönelik; silah, mühimmat, silah parçaları, polis ekipmanları ve optik ve gece görüş sistemleri üreten, toplam 62 firmaya SEDEC’in anlatıldığını bildirdi.

SEDEC Koordinatörü Hilal Ünal, IWA 2018 katılımları ile ilgili, şu değerlendirmeyi yaptı: “IWA 2018’de, pek çok firma ile ilk defa temasa geçtik. Bu tür ilk temaslarda, firmalar, genellikle biraz temkinli olabiliyorlar. Ancak SEDEC, çok iyi kurgulanmış bir etkinlik ve bu kurgu görüldüğünde, buzların çok çabuk eridiğini gözlemledik. IWA 2018 temaslarımız, SEDEC’in başarısına olan inancımızı daha da kuvvetlendirdi. SEDEC, tam da kurguladığımız gibi, uluslararası ve ulusal ana oyuncuları bir araya getiren, etkin bir iş platformu olacak.”

___________________________________________________________________________

21 Şubat 2018

SEDEC’in İletişim Sponsoru, Türksat Oldu

Anayurt güvenliği, sınır güvenliği ve iç güvenlik sistemleri konularında; yurt içinden ve yurt dışından önde gelen oyuncuların bir araya geleceği SEDEC etkinliğinin İletişim Sponsoru, Türksat oldu. Etkinlik esnasında SEDEC’ten canlı yayınlar, Türksat’ın sağlayacağı canlı yayın aracı ve frekans tahsisi ile gerçekleştirilecek. Etkinlikteki standında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Türksat yetkilileri, katılan firma yetkilileri ile ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirecekler.
Türksat, sivil alandaki hizmetlerinin yanı sıra savunma ve güvenlik sektörlerine de başta iletişim olmak üzere, çeşitli hizmetleri, uzun yıllardır, güvenilir bir ortak olarak sunuyor. Önümüzdeki dönemde sunacağı hizmetleri; özgün projeler, Ar-Ge çalışmaları ve iş birlikleri ile şekillendiren firma, son dönemde, farklı etkinliklerde yer alarak hem bu konudaki farkındalığı arttırıyor hem de sinerji yaratacak yeni iş birliklerinin adımlarını atıyor. SEDEC de bu atılımın önemli halkalarından biri olacak. Sloganı, “Kısa sürede doğru kişiler, doğru işler!” olan SEDEC, KOBİ’ler başta olmak üzere, sektör firmalarının, Türksat ile iş birliklerini genişletmesi için de bir platform sağlayacak.
Sektörün ilgi ile karşıladığı SEDEC, çözüm ortaklarının ve katılımcılarının sayısını da arttırmaya devam ediyor. Etkinlik organizasyonu; SEDEC’in sunduğu fırsatların farkında olan, faaliyet alanlarının en iyileri arasındaki firmalarla görüşmelerini sürdürüyor. Önümüzdeki dönemde, sayısı artan SEDEC sponsorları ve katılımcıları ile ilgili bilgilendirmeler devam edecek.

SEDEC Hakkında

Anayurt güvenliği, sınır güvenliği ve iç güvenlik sistemleri konularında uluslararası ve ulusal ana oyuncuları bir araya getiren ve etkin bir iş platformu olarak kurgulanan SEDEC, 3-5 Temmuz tarihlerinde, Ankara’da, ATO Congresium’da düzenlenecek. Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ve Savunma Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) desteği ile organize edilen SEDEC, Teknopark Ankara bünyesinde yürütülen, Ekonomi Bakanlığı destekli URGE projesi kapsamında da yer alıyor.
Sloganı, “Kısa sürede doğru kişiler, doğru işler!” olan SEDEC: Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve SSM gibi ihtiyaç makamlarını, üreticiler ile doğrudan bağlantıya geçiren, Ana sanayi üreticilerinin, KOBİ seviyesinde tedarik zinciri bağlantılarını en kısa sürede sağlayabilen etkin bir platform olacak.
Etkinlik, aynı zamanda, önceden planlanan ikili iş görüşmeleri kapsamında yabancı orijinal ekipman üreticileri ile birinci ve ikinci seviye tedarikçileri, Türk savunma ve güvenlik sanayisi firmaları ile buluşturacak. Türk firmalarının, özellikle KOBİ’lerin, yetenekleri ve başarıları, yabancı misafirlere daha yakından tanıtılacak. Etkinliğin ilk gününde; anayurt güvenliği, sınır güvenliği ve iç güvenlik sistemlerinin tedarik zinciri konularını kapsayan bir konferans da gerçekleşecek.
Sektörün, alanında önde gelen etkinliği olmayı hedefleyen SEDEC, her 2 yılda bir, çiftli yıllarda düzenlenmeye devam edecek.
___________________________________________________________________________

22 Ocak 2018

SEDEC, Sektörün İş Geliştirme ve Tanıtım Faaliyetleri için Yeni Bir Yol Açıyor

Anayurt güvenliği, sınır güvenliği, iç güvenlik ve savunma sistemleri konularında uluslararası ve ulusal tüm oyuncuları bir araya getiren ve fuar, konferans ve ikili iş görüşmelerini kapsayan bir etkinlik olarak kurgulanan SEDEC, sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 3-5 Temmuz tarihlerinde, Ankara’da, ATO Congresium’da düzenlenecek etkinlik, konusu ve kurgusu ile sektör için bir ilk olacak. Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM)’nın ve Savunma Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) desteği ile organize edilen SEDEC, Teknopark Ankara bünyesinde yürüyen, Ekonomi Bakanlığı destekli URGE projesi kapsamında da yer alıyor. Sloganı, “Kısa sürede doğru kişiler, doğru işler!” olan SEDEC:

- Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve SSM gibi ihtiyaç makamlarını, üreticiler ile doğrudan bağlantıya geçiren,
- Ana sanayi üreticilerinin, KOBİ seviyesinde tedarik zinciri bağlantılarını en kısa sürede sağlayabilen etkin bir platform olmayı hedefliyor.
Etkinlik, aynı zamanda, önceden planlanan ikili iş görüşmeleri kapsamında yabancı orijinal ekipman üreticileri ile birinci ve ikinci seviye tedarikçileri bir araya getirdiği gibi, Türkiye'de anayurt ve sınır güvenliği konularında çalışan yerel firmaları da aynı platformda buluşma olanağı sağlayacaktır. Türk firmalarının, özellikle KOBİ’lerin, yetenekleri ve başarıları, yabancı misafirlere daha yakından tanıtılacak. Etkinliğin ilk gününde; anayurt güvenliği, sınır güvenliği ve iç güvenlik ile savunma sanayisinin tedarik zinciri konularını kapsayan bir konferans da gerçekleşecek.
Resmi süreçlerin tamamlanması ile hazırlıkları çalışmaları hızlandırılan SEDEC’e:
- Milli Savunma Bakanlığı, Kara, Deniz ve Hava Komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü,
- Askeri Ataşeler,
- FRONTEX (Avrupa Sınır ve Sahil Koruma Ajansı),
- ASELSAN, FNSS, HAVELSAN, MKEK, ROKETSAN, TUSAŞ,
- Airbus, BAE Systems, Boeing, Leonardo, Lockheed Martin, MBDA, Rolls-Royce, Tawazun,
gibi kurum ve kuruluşların, satın almacılarının da aralarında yer aldığı temsilcileri resmi olarak davet edildiler.

DUYURULAR

SEDEC esnasında Sn. Bilal EREN sunuculuğunda, Dijital Hayat Programına konuk olan SEDEC Türkiye koor..

Seyr-i Savunma Programına konuk olan SEDEC Türkiye koordinatörü Sn. Hilal ÜNAL'ın yapmış olduğu rady..

SEDEC 2018 3-5 Temmuz tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirilmiştir.

SEDEC 2018 39 Ülke 4300 B2B 1600 Katılımcı

2018 Yılı Sponsorları ve Destekleyicileri
PLATIN SPONSOR
ALTIN SPONSOR
BRONZ SPONSORLAR
İLETİŞİM SPONSORU
RESMİ YAYIN VE MEDYA SPONSORU
MEDYA SPONSORLAR
Tüm Hakları SedecTurkey'e aittir.